Bostadsrätter

På WE-Bygg har vi ägandeskap över hela processen. Från projektering till byggnation. Det ger dig en bostadsrätt som håller hög standard och en intressant prisbild.

Hög kvalité och bra prisbild

Vi har byggt bostäder i många år. Företaget grundades 1972 och är än idag en pålitlig aktör inom både bygg och anläggning. 2015 började vi producera bostadsrätter i egen regi. Det började med Brf Skäran 1 i Kumla, som blev en succé. 16 lägenheter av hög kvalité och med låga boendekostnader fick nya ägare. Nu rullar det på för fullt. Vi satsar i första hand på området inom 25 mil från vår hemort Örebro. Men också på orter där det tidigare inte byggts så mycket.

Tack vare att vi projekterar, producerar och bygger i egen regi kan vi hålla kostnaderna nere och skapa en bostadsrätt med hög standard till ett intressant pris.

  • Alla projekt
  • Till salu
  • Pågående byggen
  • Inflyttade
Brf Jonsbol, Arvika
VärmlandArvika kommunArvika
Välkommen till Brf Jonsbol, 24 bekväma lägenheter med smart planlösning! Ett bekvämt boende nära naturen med goda möjligheter att enkelt ta sig in till Arvika centrum. Hitta ditt nya boende i bostadsväljaren!
Brf Klokheten, Karlskoga
ÖrebroKarlskoga kommunKarlskoga
Hög boendestandard i klassiskt charmigt område!
Nu säljstartar Brf Klokheten i Karlskogas charmigaste område, Aggerud. Sjönära bostadsrätter i naturskön miljö.

Närhet till allt och lägenheter som passar alla skeden i livet. Välkommen till Brf Klokheten i Karlskoga.
Brf Sannakajen 3 Kristinehamn
Värmlands länKristinehamns kommunKristinehamn
På Sannakajen utvecklas just nu ett helt nytt område i Kristinehamn, här bor du i ett av dom mest attraktiva och sjönära områden i Kristinehamn, med promenadavstånd in till Kristinehamns centrum. I området finns också restaurang, minigolf, livsmedelsaffär, vårdcentral, gym/badhus samt en padelhall.
Brf Bättringen Karlskoga
ÖrebroKarlskoga kommunKarlskoga
Radhus i ett plan med trädgård och uteplats!
Välkommen till Bättringsvägen etapp två – Här kommer det att uppföras 23 radhus i ett plan fördelat på treor och fyror.

Bekvämt boende i ett plan med idylliskt läge. Södervänd tomt och uteplats, granne med naturen och promenadavstånd till butiker och service.
Mats Knuts Borlänge
Dalarnas länBorlänge kommunBorlänge
I Mats Knuts tre kilometer från centrum och med skogen strax utanför dörren, bygger vi moderna bostadsrätter till rätt pris. Området består av 40 lägenheter i en- och tvåplanshus, alla med hög standard i materialval och vitvaror från kvalitetsleverantörer.
Brf Niten 1, Hallstahammar
Västmanlands länHallstahammars kommunHallstahammar
Brf Niten i Hallstahammar står nu 18 stycken lägenheter klara. Centralt belägna, 2-4 rum och kök med hiss, balkong eller uteplats.
Inflyttade november 2021.

Bostadsrättsskolan

Vi på WE-Bygg har byggt hus i många år. Både stora och små. De senaste åren har vi byggt Bostadsrätter. Att BYGGA en bostadsrätt är inte så konstigt, det är som vilket hus som helst. Men det är mycket runtomkring som är annorlunda. Särskilt för köparen.

Välkommen att kontakta oss angående våra bostadsrättsprojekt.

WE-bygg personal bostadsrätter Anders Ericsson
Anders Ericsson Bostadsrätter & Faluhus

073-920 02 03