Mats Knuts Borlänge

Dalarnas länBorlänge kommunBorlänge

Välkommen till Mats Knuts i södra Borlänge

I Mats Knuts tre kilometer från centrum och med skogen strax utanför dörren, bygger vi nu nästa etapp moderna bostadsrätter till rätt pris. Området består av totalt 40 lägenheter i en- och tvåplanshus, alla med hög standard i materialval och vitvaror från kvalitetsleverantörer. En låg månadsavgift gör lägenheterna till ett bra val både för dig som söker en bostad att bilda familj i och till er som vill ha ett bekvämt boende när villan känns för stor. Mats Knuts treor och fyror är nybyggda bostäder som tål att jämföras.

Fakta

  • Antal bostäder: 40
  • Boarea: 76-93 kvm
  • Pris: 1 745 000 – 2 145 000 kr
  • Avgift: 3 452 – 4 185 kr/månad
  • Ingår: Vatten/avlopp, sophämtning, förråd
  • Inflyttning: maj-december 2022
  • Hiss: Nej

Nybyggt och effektivt – småskaligt och attraktivt

Går det att kombinera effektiva och moderna bostadsrättslägenheter med småskalighet och en känsla som påminner om en by på landsbygden. Vi på WE Bygg vill tro det. När vi planerade bostadsrättsområdet Mats Knuts utgick vi ifrån hur vi själva vill ha det. Nytt, smidigt, energisnålt, en inbjudande utomhusmiljö och hög kvalitet i materialen stod högst på vår lista. Mats Knuts har allt detta och dessutom har vi utnyttjat varje kvadratmeter på ett effektivt sätt. Det här är treor och fyror med plats för många och mycket.

Mats Knuts – nära stan och vid dörren till naturen

Mats Knuts ligger Borlänges södra delar, vid foten av Skräddarbacken. Med bil är det några minuter till centrum och bussturerna är täta. Borlänge är känd som cykelstad och från Mats Knuts är det knappa tio minuter att trampa in till stan. Skola och förskola finns i närområdet, vandringsleder, skidspår och motionsspår utgår precis utanför dörren. Närbelägna badsjön Dammyran är ett populärt utflyktsmål sommartid.

Borlänge som stad växer. De senaste åren har befolkningen ökat med drygt 4 000 personer. Borlänge har storleken (näst störst i Dalarna) för att kunna erbjuda stadens fördelar med restauranger, shopping och äventyrsbad. Samtidigt är naturen nära och det är bara 20 minuter till Romme Alpin och drygt två timmar till fjällen.

Lägenheterna

3 rok, 76 kvm

Treorna I Brf Mats Knuts finns i två varianter. De 76 kvadratmeter stora lägenheterna byggs i områdets tvåplanshus. En stor uteplats med trätrall för lägenheterna på bottenvåningen, balkong en våning upp. Två sovrum och ett stort allrum som hänger samman med det moderna köket.

Klädkammare och en stor toalett med dusch eller bad är gemensamt för projektets treor. Ekparkett i rummen och klinkergolv i hall och badrum. Vitvaror från kända kvalitetsmärken.

3 rok, 82 kvm

Treorna I Brf Mats Knuts finns i två varianter. De 82 kvadratmeter stora lägenheterna byggs i områdets enplanshus. En stor uteplats med trätrall för lägenheterna på bottenvåningen, balkong en våning upp. Två sovrum och ett stort allrum som hänger samman med det moderna köket.

Klädkammare och en stor toalett med dusch eller bad är gemensamt för projektets treor. Ekparkett i rummen och klinkergolv i hall och badrum. Vitvaror från kända kvalitetsmärken.

4 rok, 93 kvm

Totalt tre sovrum, ett större och två lite mindre, gör fyrorna till ett bra val även för familjer. Samtliga lägenheter har uteplats samt ljus och behaglig interiör. Då alla fyror blir gavelbostäder får alla ett imponerande ljusinsläpp med stora fönster i tre väderstreck. Stor klädkammare med ingång från ett av sovrummen. Ekparkett i rummen och klinkergolv i hall och badrum. Hög kvalitet på vitvaror.

Säljinfo

Slutsåld

Kontakt

Bostadsrätterna Mats Knuts säljs av Svensk Fastighetsförmedling. Intresserad? Kontakta någon av mäklarna här intill eller skicka en intresseanmälan via formuläret här på sajten, så kontaktar vi dig.

Niklas Sandberg, Mäklare, Svensk fastighetsförmedling, Borlänge
Niklas Sandberg Mäklare 070-275 54 43