Jobba hos oss

Widén & Erikson Byggnads AB är ett expansivt byggbolag med över 50 års erfarenhet. Vi är verksamma runt om i Sverige och har vårt nav i Örebro. Idag är vi specialister på bostadsrättsproduktion och entreprenader från kontorskomplex till villaproduktion. Är du vår nya kollega?

Sökes: 2xArbetsledare

Nu söker vi två arbetsledare till WE Entreprenad som i huvudsak kommer att ta hand om projekt i Örebro med omnejd. Som arbetsledare ansvarar du på plats för att genomföra projektet och att följa eller förbättra tidplan. Du ansvarar för produktionskostnadskalkyl och projekterat utförande. Ansvar för arbetsmiljön på arbetsplatsen, dvs styrning av alla UE och övriga närvarande på arbetsplatsen så att arbetsmiljöplanen följs med WE Bygg ordningsregler, skyddsronder, säkerhetsdatablad, tillsyn av ställningar och fallskydd samt tillsyn av maskiner och förare. Ansvara för arbetsgivaransvaret för egna anställda. Beroende på byggherrens delegering av samordningen av arbetsmiljön som handläggare Bas-U. Leder och dokumenterar styrning av underentreprenörers arbete bl.a. genom UE möten, veckovisa tidplaner och översiktlig daglig granskning av deras arbete samt genom insamling och granskning av deras egenkontroll avseende kvalitet och miljö. Göra inköp för projektets räkning, omfattning anges till varje projekt vid startmöte. Ekonomiska beslut i projekt inom budget för projekt, anges till varje projekt vids startmöte. Tjänsten rapporterar till projektchef.

Kompetenskrav:

  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • BAS-U/P utbildning
  • Erfarenhet av kalkylering.
  • Erfarenhet av inköp.
  • Erfarenhet av byggplanering.

Erfarenhet från Byggproduktion.

Är du intresserad? Mejla kort personligt brev och cv med bild till: glenn.haukirauma@webygg.se

Sökes: 6xSnickare

Nu söker vi sex snickare till WE Entreprenad som i huvudsak kommer att jobba i projekt i Örebro med omnejd. Som snickare hos oss utför du byggarbete från byggledning. Är en god medarbetare och samarbetar med kollegor. Du har kontakt med beställare eller hyresgäst för arbete på arbetsplatsen. Arbetar självständigt och samordnar UE och SE. Hämtar material från leverantörer med bil och släpkärra. Är delaktig i ackordslag vid ackords arbete. Följer rutinerna enligt WE Bygg arbetssätt. Tjänsten rapporterar till arbetsledare.

  • God svenska/engelska i tal och skrift
  • Yrkesbevis snickare
  • B-körkort
  • Heta arbeten, liftkort och licens bultpistol.

Erfarenhet från Byggproduktion.

Är du intresserad? Mejla kort personligt brev och cv med bild till: glenn.haukirauma@webygg.se