Brf Jonsbol, Arvika

VärmlandArvika kommunArvika

Välkommen till Brf Jonsbol! Ett bekvämt boende nära natur och sjö med goda möjligheter att enkelt ta sig in till Arvika centrum. Här kan du välja en bostad och boyta som passar er livssituation. Ett bra val både för dig som söker en bostad att bilda familj i och till er som vill ha ett bekvämt boende när villan känns för stor. Jonsbols treor och fyror är nybyggda och bekväma bostäder nära naturen som verkligen tål att jämföras.

Hitta din nya  lägenhet i Bostadsväljaren!

Fakta

  • Antal bostäder: 24
  • Boarea: 76-87
  • Pris: 1 895 000 - 2395 000
  • Avgift: 5 269 - 6 031
  • Ingår: Vatten, sophämtning
  • Inflyttning: Kvartal 4, 2024
  • Hiss: Nej
Brf Jonsbol Exteriör rendering

Naturnära boende nära centrum

Brf Jonsbol, vid Skogsbacken ligger nära Arvika centrum, väster om sjön Kyrkviken i ett naturskönt område. Med bil tar du dig in till centrum på 5 minuter och genom lokaltrafik på cirka 10 minuter. Det gör området perfekt för dig som vill komma bort från centrum under vardagens lugna stunder och samtidigt enkelt kunna träffa vänner och bekanta i staden under helgen.

 

Brf Jonsbol lägenhet sovrum

Bekvämt och underhållsfritt

I Brf Jonsbol kan du njuta av bekvämligheten av en bostadsrättsföreningen och slippa många av dom sysslor du annars har i ett större boende eller villa. Husens placering och utformning i treor som fyror ser till att utnyttja varje kvadratmeter på ett effektivt sett. Alla lägenheter har en hög standard med materialval och vitvaror från kvalitetsleverantörer du känner igen. Det kombinerat med en låg månadsavgift gör lägenheterna till ett smart val både för dig som precis ska bilda familj eller er som behöver flytta ut från den för stora villan.

Till varje lägenhet hör 1 parkeringsplats samt förråd i anslutning till entrén. Det finns även möjlighet att välja till laddstolpe för elbil.

Hitta din lägenhet via Bostadsväljaren

De 24 lägenheterna består av treor och fyror i modernt stuk till rätt pris. Nytt, smidigt, energisnålt, en inbjudande utomhusmiljö och hög kvalitet i materialen gör Jonsbol till ett enkelt, och framförallt bekvämt val. Alla lägenheter har härlig uteplats eller balkong så du kan njuta av den närliggande naturen.

Hitta din nya  lägenhet i Bostadsväljaren!

Lägenheterna

3 rum och kök

De 76 kvadratmeter stora lägenheterna byggs med uteplats för lägenheterna på bottenvåningen, balkong en våning upp. Inuti lägenheten finns två sovrum och ett stort allrum som hänger samman med det moderna köket.

Klädkammare och en stor toalett med dusch eller bad är gemensamt för projektets treor. Ekparkett i rummen och klinkergolv i hall och badrum. Vitvaror från kända kvalitetsmärken.

4 rum och kök

Totalt finns tre sovrum, ett större och två lite mindre vilket gör fyrorna till ett bra val även för familjer.

Samtliga lägenheter har även uteplats samt ljus och behaglig interiör. En väl tilltagen klädkammare med ingång från ett av sovrummen. Det finns ett stort badrum samt en extra toalett.

De stora rummen har en fin ekparkett vilket kompletteras med klinkergolv i hall och badrum. Övergripande hög kvalitet på både materialval och vitvaror från kända varumärken.

Nyfiken på att veta mer?

Få svar på alla dina frågor och funderingar via mäklaren för Brf Jonsbol på Fastighetsbyrån. Tveka inte på att kontakta mäklaren direkt eller lämna en intresseanmälan, så kontaktar vi dig!

Fastighetsmäklare Katarina Nyberg Grabner
Katarina Nyberg Grabner Fastighetsmäklare 0702 - 34 24 98
Fastighetsmäklare Emil Herbertsson
Emil Herbertsson Fastighetsmäklare 0702 - 47 07 71