Brf Klokheten, Karlskoga

ÖrebroKarlskoga kommunKarlskoga

Fakta

  • Antal bostäder: 32
  • Boarea: 59,3 - 104,6
  • Pris: 1.495.000 - 2.595.000
  • Avgift: 3.091 - 5.452
  • Ingår: Värme, vatten, sophämtning
  • Inflyttning: Kvartal 4, 2023
  • Hiss: Nej

Förvärva bostad i attraktiva Aggerudsviken!

Aggerudsviken är ett helt nytt bostadsområde som varit planerat i flera år av Karlskogas kommun. Nu har byggnationen tagit fart och flera nya bostäder reses i detta nu. Brf Klokheten kommer att komplettera miljön ännu bättre. Den attraktiva miljön i Aggerudsviken kommer vara perfekt för friluftsmänniskan då naturen och sjön är precis utanför dörren.

Nära till sjön, naturen och stadens kärna

Föreningen kommer bestå av 6 hus i 3 plan med totalt 32 lägenheter. Samtliga lägenheter kommer att få uteplats eller balkong med utsikt mot sjön. I hus 1, 2, 4 och 6 finns det två lägenheter per plan och i hus 3 och 5 blir det 4 lägenheter per plan.

Bostäder i 3 storlekar

Lägenheterna kommer i 3 olika storlekar. 2 rok med area 59,3m2, 4 rok med area 96,9m2 och 5rok med area 104,6m2.
Alla 2or kommer vara belägna på markplan med egen altan mot sjön. Lägenheterna kommer ha en öppen planlösning mellan kök och allrum med ett härligt ljusinsläpp från altansidan av fastigheterna. På entrésidan har alla lägenheter ett förråd om 2m2.

En våning upp

På andra våning finns entré till 4or och 5orna. Samtliga av de större lägenheterna är i två plan med trappa i anslutning till entrén. På första plan finns kök, badrum, mindre sovrum samt balkong i direkt anslutning till allrum och kök. På lägenheternas andra plan finns 2 alternativt 3 sovrum, ytterligare ett badrum och en terrass som är belägen mot sjön.

Lägenheterna

2 rum och kök

På markplan säljer vi 16 stycken 2or om 59,3m2 med altan som är belägen på sjösidan av husen. Alla lägenheter kommer byggas med stor omsorg och högklassiga materialval. Badrummen blir helkaklade med egen tvättmaskin och torktumlare. Bekvämligheten blir hög i Klokheten.

Kök och allrum har en öppen och trivsam planlösning med mycket naturligt ljusinsläpp från altanen. Köksinredningen kommer från känd leverantör. Parkering kommer finnas till samtliga lägenheter.

4 rum och kök

På plan 2 finns 12 stycken lägenheter med 4rok. Lägenheterna byggs med stor omsorg och högklassiga materialval. 4orna har byggs i 2 plan. På första plan finns badrum, sovrum, allrum, kök och egen balkong. På ovanvåningen finns 2 sovrum, en terass med strålande utsikt samt ytterligare ett badrum. Båda badrummen blir helkaklade med egen tvättmaskin och torktumlare på nedervåningen.

Kök och allrum har en öppen och trivsam planlösning med mycket naturligt ljusinsläpp från balkongen. Köksinredningen kommer från känd leverantör. Parkering kommer finnas till samtliga lägenheter.

5 rum och kök

På plan 2 finns 4 stycken lägenheter med 5rok. Lägenheterna byggs med stor omsorg och högklassiga materialval. 5orna har byggs i 2 plan. På första plan finns badrum, sovrum, allrum, kök och egen balkong. På ovanvåningen finns 3 sovrum, en terass med strålande utsikt samt ytterligare ett badrum. Båda badrummen blir helkaklade med egen tvättmaskin och torktumlare på nedervåningen.

Kök och allrum har en öppen och trivsam planlösning med mycket naturligt ljusinsläpp från balkongen. Köksinredningen kommer från känd leverantör. Parkering kommer finnas till samtliga lägenheter.

I mars 2022 säljstartas Brf Klokheten.

Den som vill köpa en bostad i området kontaktar Svensk Fastighetsförmedling för att skriva ett Förhandsavtal och därmed köpa sin lägenhet. I samband signering av Förhandsavtalet betalas en handpeng på 10% av lägenhetens pris.

Kontakt

Bostadsrätterna i Brf Klokheten säljs av Svensk Fastighetsförmedling. Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare här intill eller skicka en intresseanmälan via formuläret här på sajten, så kontaktar vi dig.

johan-tjernstrom-maklare-svenskfast
Johan Tjärnström Fastighetsmäklare 0707- 87 81 80

Allmän intresseanmälan

Här kan du göra en allmän intresseanmälan för flera lägenheter eller mer specifikt för en viss storlek av lägenhet. Intresseanmälan innebär att en mäklare får dina kontaktuppgifter och kontaktar dig gällande önskade objekt och intresse. En intresseanmälan är inte bindande för köp.

Jag är intresserad av:*

Widén & Erikson Byggnads AB sparar ovanstående uppgifter för att kunna kontakta dig gällande lägenhetsintresse. Uppgifterna sparas i 12 månader. Läs mer i vår integritetspolicy.