Brf Vendela, Haninge

Stockholms länHaningeStockholm

Välkommen till Brf Vendela! Här har du chansen att förvärva en av tolv välplanerade lägenheter i ett attraktivt bostadsområde. Anmäl ditt intresse idag och upplev en bekymmerslös vardag i Brf Vendela i Haninge!

Fakta

  • Antal bostäder: 12
  • Boarea: 24,1-127,4
  • Pris: 1 750 000-6 250 000
  • Avgift: 1 055-5 578
  • Ingår: Vatten, sophämtning
  • Inflyttning: Kvartal 4, 2024
  • Hiss: Nej

Nybyggda och välplanerade hem i Haninge

I Haninge bygger vi Brf Vendela. I ett modernt och naturnära bostadsområde bestående av fyra huvudbyggnader och fyra attefallshus. Sammanlagt består Brf Vendela av 12 bostäder i varierande storlek. Här finns hemmet för familjen som växer, för dig som pendlar till arbetet eller för dig som helt enkelt bara vill ha ett underhållsfritt boende.

Intill bostäderna erbjuds praktiska förrådsutrymmen och parkeringslösningar med möjlighet för laddare. Är Brf Vendela ditt nästa boende? Anmäl ditt intresse idag!

 

We Bygg Brf Vendela Interiör rendering vardagsrum och matsal

 

Lägenheter med många möjligheter

I Brf Vendela hittar du välplanerade lägenheter anpassade för dina behov och din livsstil, med genomtänkta planlösningar i varje bostad. Alla lägenheter har härligt ljusinsläpp och är försedda med altan för dig att njuta av.

Huvudbyggnaderna har två lägenheter vardera: Här finns en underhållsfri enplanslägenhet med rymligt socialt utrymme, perfekt för dig som skalar ner från villan. Den andra lägenheten till i två våningsplan och ger mer utrymme för familjen. Här finns lägenheter rum för barnen, kontor och sällskapsytor. De större lägenheterna kommer även med två parkeringar vardera.

Var passar du in bäst? Boka din lägenhet idag!

 

We Bygg Brf Vendela exteriör rendering

Upplev enkelheten i mindre boende

Utöver huvudbyggnaderna växer också 4 attefallshus fram. Här har du mysiga och välplanerade bostäder, med eller utan källarutrymme. Perfekt bostad för dig som student eller dig som önskar en övernattningslägenhet.

Här får du plats med det du behöver samtidigt som fönsterpartierna ger extra ljus och skapar en härlig känsla av extra rymd. Utanför finns altanutrymme och parkeringsplats.

Lägenheterna

2 / 3 rum och kök

I huvudbyggnaderna hittar du fyra bostäder på 43,2-46,7 m2. I lägenhetens hjärta möts kök, matsal och vardagsrum för en öppen och social yta. Ljuset strålar in genom fönsterpartierna och ansluter till en härlig altan. Intill lägenheten hittar du smidig parkering och förrådsutrymme.

5 rum och kök

Huvudbyggnader har fyra större lägenheter på 127,4 m2. Här bor du på två våningsplan med plats för stora sällskap och vardagens alla aktiviteter. Badrum finns på båda våningarna i kvalitativa materialval. På övre plan finns möjlighet för hemmakontor eller gästrum. Det breda glaspartiet med dörröppning leder ut till altanen där du kan njuta av utomhusmiljön. I närheten finns två tillhörande parkeringar, både med carport och parkeringsficka.

Attefallshus - 2 rum och kök

Attefallshusen finns i två olika storlekar. De större husen har två rum och kök fördelat på 43,2 m2. Perfekta för dig som är student eller längtar efter en bekväm övernattningslägenhet. Välplanerad yta och stora fönster ger känsla av rymd. Här finns även extra utrymme med ett rum i källaren. Alla attefallshus har tillhörande altan och parkeringsplats.

Attefallshus - 1 rum och kök

I attefallshusen hittar du välplanerade bostäder med ett rum och kök på 24,1m2. Här är en perfekt bostad att ha som övernattningslägenhet eller för dig som är student, med stora altandörrar till vardagsrummet, och en sovalkov. Även här har du en ljus och härlig bostad med välplanerad yta och kvalitativa materialval. Du har även tillgång till en egen altan och parkeringsplats.

Nyfiken på att veta mer?

Få svar på alla dina frågor och funderingar via mäklaren för Brf Vendela på Fastighetsbyrån. Kontakta mäklaren direkt eller lämna en intresseanmälan, så kontaktar vi dig!

WE Bygg Brf Vendela mäklare profilbild Jimmy Rossetti
Jimmy Rossetti Fastighetsmäklare 070-108 80 71