Säljstart för Brf Jonsbol i Arvika

We Bygg Brf Jonsbol exteriör

Äntligen får vi presentera

Brf Jonsbol!

Det bekväma och natursköna boendet, ett stenkast från centrum med vackra Kyrkviken strax intill. Här bor du i en underhållsfri lägenhet i modernt stuk med balkong eller uteplats. Fastigheterna är trivsamma trähus i två plan med välplanerade treor och fyror som har plats för många och mycket. Drömmen om det underhållsfria boendet är inte långt borta!

Välkommen till lanseringsevent:

Vi berättar om projektet, visar planlösning, priser och mycket mer tillsammans med vår partner Fastighetsbyrån. Medan du tittar runt bjuder vi på kaffe och god stämning. Missa inte chansen att se Arvikas bekvämaste boende allra först. Varmt välkommen!

Jonsbol (Gata, Skogsbacken)
2 mars, kl 15:00

Vill du veta mer redan nu?

Kontakta Mattias Wik på Widén & Erikson Byggnads AB
Telefon: 073-919 49 12
E-mail: mattias.wik@webygg.se