Säljstart för Brf Spoven i centrala Karlskoga

Äntligen får vi presentera

Brf Spoven!

Ett centralt bostadsområde anpassat för dig som är ute efter ett bekvämt boende med närhet till vardagens aktiviteter. Här bor du i en trivsam lägenhet i modernt stuk med balkong eller uteplats. Fastigheten bjuder på både gemensam takterass och ett garage i källarplan. Drömmen om det underhållsfria boendet är inte långt borta!

Välkommen till lanseringsevent:

Vi berättar om projektet, visar planlösning, priser och mycket mer tillsammans med vår partner Svensk Fastighetsförmedling. Medans du tittar runt bjuder vi på kaffe, korv i bröd och god stämning. Missa inte chansen att se Karlskogas bekvämaste boende allra först. Varmt välkommen!

Loviselundsvägen 63
23 februari, kl 15:00

Vill du veta mer redan nu?

Kontakta Mattias Wik på Widén & Erikson Byggnads AB
Telefon: 073-919 49 12
E-mail: mattias.wik@webygg.se